Köpa
Leta bostad
Finansiering
Visning
Budgivning
Besiktning
KöpekontraktFlytta inUppföljning
Boendekalkyl
Mer info

KÖPMÄKLARE

 

Köpmäklare innebär att du anlitar oss för att få hjälp i letandet efter ett nytt boende.

 

Det finns ingen motsättning i att arbeta som både sälj- och köpmäklare. Det är naturligtvis inte så att våra mäklare agerar sälj- och köpmäklare under ett och samma uppdrag. Mäklaryrket går ut på att hjälpa människor i deras boendeaffärer.

 

Det handlar om att vissa vill ha hjälp med att sälja sin bostad och då arbetar våra mäklare som säljmäklare medan andra vill köpa bostad och känner att de behöver hjälp och stöd inför sitt livs kanske viktigaste ekonomiska affär och då arbetar våra mäklare som köpmäklare. I båda fallen måste mäklaren iaktta vissa etiska och moraliska riktlinjer och följa god fastighetsmäklarsed. Skälet till varför en köpare anlitar köpmäklare kan vara allt från tidsbrist till att denne känner att han eller hon saknar den erfarenhet och kunskap som krävs för ett lyckat bostadsaffär.

 

Det finns olika nivåer av hjälp, allt från att en mäklare får uppdraget att efter dina specifikationer om bostadstyp, område och standard leta efter och presentera lämpliga objekt för dig till att endast fungera som en rådgivningspartner som du känner står på din sida och som du kan ställa frågor till behov.


Du har ju som köpare undersökningsplikt men vet du vad det är du ska titta extra noga efter när du går på visning? Hur ska du bete dig vid budgivningen? Hur fungerar din kontakt med banken? Har du fått bra låne- och räntevillkor? Behöver du några produkter och tjänster till ditt nya boende, kan du få förmånliga erbjudanden genom oss.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För ytterligare läsning klicka här ....Vill du veta mer-sidan

 

 

 

 

 

Under uppbyggnad

 

Vi ber om överseende